Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Αγ.Θωμάς» την Κυριακή 28 Ιουνίου 2014 πραγματοποίησε τον καλοκαιρινό χορό «Αντάμωμα» στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία του συλλόγου.

Την βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Καρδιτσιωτών Αττικής Ηλίας Βοιβόντας, που ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους που τίμησαν για μία ακόμα φορά το σύλλογό, τους χορηγούς για την προσφορά τους αλλά και τους επισκέπτες – φίλους του συλλόγου, όπου ο αριθμός ξεπέρασε κάθε προσδοκούμενο.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα (ενηλίκων και παίδων) του Συλλόγου που μας ταξίδεψαν στα χωριά της Καρδίτσας  , αποδεικνύοντας  πως η παράδοση πρέπει να διατηρείται και να προωθείται σε κάθε ευκαιρία.

Σ’ αυτό συντέλεσε η ζωντανή παραδοσιακή μουσική με τους δεξιοτέχνες του είδους, Δημοτικό τραγούδι :ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΔΗΣ, Κλαρίνο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ,Μπουζούκι & λαϊκό τραγούδι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ, Βιολί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥ..... που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άλλωστε, τι είναι το Αντάμωμα; είναι ο θησαυρός της Παράδοσης που εποπτεύει τη ζωή μας, μας θυμίζει ποιοι είμαστε και μας εμποδίζει να ξεχάσουμε αλλά και να τα χάσουμε...

Καλό Καλοκαίρι…

Go to top