Δελτίο Τύπου
 
 
Με «ατζέντα» ανάπτυξης και πολιτισμού η συνάντηση που είχε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ο πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής, Λάζαρος Καραούλης με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σελίμη. 
Στη συνάντηση των δυο Αργιθεατών, έμφαση αποδόθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης που παρέχονται μέσω ΕΣΠΑ για την Ανατολική Αττική και συγκεκριμένες στοχεύσεις της Περιφέρειας για την περιοχή, σε συντονισμό με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνικούς φορείς. 
Στη συζήτηση για θέματα πολιτισμού συμμετείχε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας, δημοφιλής ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, με εξειδικευμένη ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που προετοιμάζονται από την Περιφέρεια στο πλαίσιο του «πολιτιστικού καλοκαιριού», αλλά και τις δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αγαπητό μέλος ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής ζητάει ΆΜΕΣΑ τη συνδρομή σου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του συλλόγου να συνδράμουν διότι τα έξοδα για το σύλλογο έχουν διογκωθεί!

ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΗΠΟΥ είναι μερικά από τα έξοδα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, και 1 χρόνο μακριά από όλες τις δραστηριότητες είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε μόνοι μας στις υποχρεώσεις αυτές!

Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο όποιος μπορεί να καλύψει τις συνδρομές 2020 και 2021 ώστε να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε μέρος των υποχρεώσεων που είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε.

Παρακαλούμε ως την Κυριακή 4 Απριλίου να γίνει η αποπληρωμή των συνδρομών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και ευχόμαστε όλοι να είστε γεροί.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ

ο Πρόεδρος 

 

Λάζαρος Καραούλης

Δελτίο τύπου

Η είδηση του τροχαίου είναι κάτι που κόβει την ανάσα όλων. Κανείς δε θέλει να ακούσει κακή είδηση για κάποιον οικείο, φίλο του ή γνωστό. Η είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχε ο Λάμπρος Κωστούλας πριν μερικές βδομάδες μας συγκλόνισε όλους. Ο συμπατριώτης μας Λάμπρος Κωστούλας, φίλος, πατέρας μιας μικρής κορούλας χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να καταφέρει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Συμπατριώτισες/Συμπατριώτες Μέλη και Φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ του συλλόγου σας καλεί σε συστράτευση, και συγκέντρωση χρημάτων τα οποία σύμφωνα με την αδερφή του Λάμπρο τη Μάγδα, εκ μέρους της οικογένειας, μας καλεί να τα καταθέσουμε στον Αριθμό Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: GR 3101714300006430148950489 - Ο λογαριασμός είναι στο όνομα των γονιών του Λάμπρου (Κωστούλα Αικατερίνη και Κωστούλας Γεώργιος) με την αιτιολογία ΔΩΡΕΑ.

Τα έξοδα για την μεταφορά του κέντρο είναι πάρα πολλά και θα πρέπει όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας μέχρι να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Σύλλογος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων. Ευχή όλων να μην υπάρξουν σοβαρά τροχαία ξανά στο μέλλον και οι δρόμοι μας να γίνουν πιο ασφαλείς.

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «ο Άγιος Θωμάς» με έδρα το Μαραθώνα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα από την πρώτη στιγμή και σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη», να συγκεντρώσει τρόφιμα, νερά, γάλατα, ρούχα, κουβέρτες, πετσέτες, φάρμακα, σχολικές τσάντες, δράση η οποία ξεκίνησε από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Read more ...

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής σε συνεννόηση με τον Δήμο Καρδίτσας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους όμορους πληγέντες δήμους του Νομού, απευθύνει κάλεσμα στους φίλους και τα μέλη να συγκεντρώσουν τα εξής είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του συλλόγου Δημοκρατίας 49, Μαραθώνα από σήμερα και κάθε απόγευμα 6 μ.μ – 8 μ.μ έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου :

ΝΕΡΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΟΣΠΡΙΑ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΛΑΔΙ, ΚΑΦΕΣ, ΠΕΛΤΕΔΕΣ, ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γεν.Γραμματέας

Λάζαρος Καραούλης                                                                    Φωτεινή Βοϊβόντα

Τηλ.επικοινωνίας 6946128421                                 Τηλ.επικοινωνίας 6938252938

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» και ο Σύλλογος Θεσσαλών Μαραθώνα-Νέα Μάκρη-Ραφήνας «Ο Ρήγας Φεραίος» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλικής Στέγη» συνδιοργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τον άξιο της πατρίδας «Μαύρο Καβαλάρη» Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 9:30 π.μ στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας της Νέας Μάκρης τιμώντας τα 67 χρόνια από το θάνατό του.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ.Στέφανου Κούτρα με θέμα Νικόλαος Πλαστήρας Σύμβολο Φιλοπατρίας, Ακεραιότητας και παλικαριάς, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης και μπροστά στη προτομή του που βρίσκεται εκεί από το 1993.

Η Εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Θεσσαλικών Σωματείων.

Οι Εκπρόσωποι φορέων που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Λάζαρο Καραούλη Πρόεδρο Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής στο τηλ.6946128421, ή τον Πρόεδρο Θεσσαλών Γιώργο Μιχαήλ στο 6989759079.

Οι Διοργανωτές

Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής ο Άγιος Θωμάς

Σύλλογος Θεσσαλών Μαραθώνα-Νέα Μάκρη-Ραφήνας «Ο Ρήγας Φεραίος»

Υπό την Αιγίδα

Πανθεσσαλικής Στέγης

 

Σε ήρεμο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 3 Νοεμβρίου η γενική συνέλευση του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» στην ιδιόκτητη έδρα του στο Μαραθώνα. Αφού αναγνώστηκαν τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών, τα μέλη της γενικής συνέλευσης ευχαρίστησαν για την προσφορά τους τα μέλη του Δ.Σ (Μάγδα Καρανίκα, Μπαλάνου Χριστίνα, Αποστολία Τσιούνη, Βοϊβόντα Φωτεινή) και ανέδειξαν νέο Δ.Σ το οποίο μετά και την συγκρότησή του απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Καραούλης Λάζαρος,

Αντιπρόεδρος: Κίσσας Μπάμπης

Γεν.Γραμματέας: Βοϊβόντα Φωτεινή

Ταμίας: Τσιούνης Αποστόλης

Μέλος: Κούτρας Στέφανος

Αναπληρωματικά μέλη: Μπαϊράμης Παναγιώτης, Μαγκανιάρης Μάνος

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση της 3ης Νοέμβριου και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές του.

 

Με τιμή,

Το Δ.Σ του
Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς»

Αγαπητό μέλος,

σ’ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη που παρέχεις όλο αυτό το διάστημα στο Σύλλογο μας. 

Read more ...

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 6

Go to top